Uw activiteiten

Agrarische Industrie

 

 

Agrarische industrie

Voedselverwerkende industrie

We hechten steeds meer waarde aan voedselveiligheid en -kwaliteit en de maatschappelijke en ecologische gevolgen van onze voedselproductieprocessen. Duurzaamheid is het sleutelwoord geworden voor de  agrarische sector.

 

Om aan deze normen te voldoen is het voorkomen van besmettingen en kruisbesmettingen van groot belang. Voor de veehouder bepaald een op maat gemaakt plan op gebied van hygiëne en ontsmetting mede het succes van zijn bedrijf.

 

Een hoger niveau van boerderij hygiëne als sleutel tot de volksgezondheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en dierenwelzijn onderschrijft. Preventieve hygiëne maatregelen zijn niet alleen beter, maar het is ook bewezen veel goedkoper te zijn.

 

Airins Care heeft  een aantal innovatieve en revolutionaire oplossingen om met natuurlijke middelen  aan die specifieke eisen van onze klanten voldoen.

Kassenteelt

 

 

Micro-organismen zijn zeer agressief en vormen een continue bron van besmetting voor planten en andere gewasen. Micro-organismen hebben een negatieve impact op de groei en oogst van gewassen.  Door de continue toevoer van agressieve en soms resistente micro-organisme zijn gewassen veel energie kwijt om zich te verdedigen tegen aanvallen van potentiële ziekmakers.  Deze energie kunnen planten gebruiken in groei en productie.

 

Voor optimale hygiëne en productie heeft Airins Care heeft  een aantal innovatieve en revolutionaire oplossingen om met natuurlijke middelen het probleem van ongewenste micro-organismen preventief  te bestrijden.

 

  • Milieuvriendelijke maatwerk oplossingen met aandacht voor ieder facet van het groeiproces.

Airins Care

 

Mors 11

7151 MX  Eibergen

Tel:

 

Email:

 

+31(0)88 02 333 60

 

info@airinscare.com